Topcon houdt demodag 3D-machinebesturing

Topcon houdt demodag 3D-machinebesturing

Topcon richt zich op de toekomst van bouw en infra door gebruik te maken van digitalisering op het bouwterrein. Op zaterdag 21 september houdt het bedrijf de bekende demonstratiedag voor 3D-machinebesturing in de bouw.

Werk je nog niet met gps, twijfel je over de aanschaf? Of wil je gewoon meer weten over het werken met 3D-aansturing op je machine? Kom langs en ervaar zelf de toekomst van jouw bedrijf.

Het programma van de demonstratiedag start met een kijkje in de technologische ontwikkelingen van nu, met specifieke aandacht voor het gebruik van 3D-gps-machinebesturing in de bouw- & infrasector. Daarna kan men zelf aan de slag op het buitenterrein, waar een aantal machines klaarstaat met Topcon 3D-gps-oplossingen.

Uit ervaring blijkt dat het zelf beleven en ervaren niet alleen leuk is, maar dat het ook duidelijk wordt wat de voordelen hiervan zijn.

Aanmelden demodag

De demonstratiedag start om 8.30 uur en is aan de Ceintuurbaan 2 in Harderwijk. Inschrijven voor deze dag kan via online aanmelden. Degenen die niet in de gelegenheid zijn om de demodag te bezoeken, maar wel meer willen weten over 3D- machinebesturing, kunnen contact opnemen met Topcon.

Dit artikel is gesponsord door Topcon / zie ook partnerdossier.