BouwMachines Kennisdag 2023

Op donderdag 7 december vindt voor de achtste keer de BouwMachines Kennisdag plaats. Dit jaar staat het event in het teken van elektrificatie en nieuwe energietechnieken. De weg naar de emissievrije bouwplaats vergt namelijk andere laadinfra, nieuwe machines en het maken van bewuste keuzes. Daarnaast vragen locaties om aanpassingen van materieel.

Gedurende de dag verzorgen inspirerende sprekers diverse inhoudelijke sessies, komen praktijkvoorbeelden volop aan bod en inspireren we je om keuzes te maken die zowel in het voordeel van het milieu als jouw bedrijf zijn.

 

 

Zien we jou deze editie ook?

Onoph Caron
Onoph CaronDirecteur ElaadNL
Sinds 1 juni 2010 is Onoph directeur van ElaadNL. ElaadNL is een initiatief van de gezamenlijke Nederlandse netbedrijven. ElaadNL installeerde de eerste 3000 openbare laadpalen door heel Nederland. De organisatie focust zich inmiddels op het ontwikkelen en delen van kennis- en innovatie over EV-infrastructuur en Smart Charging voor de Nederlandse netbeheerders.
Jan Hommes
Jan HommesDirecteur BMWT
Jan Hommes is sinds 1 november 2013 directeur van de BMWT. Na zijn studie economie ging Jan eerst voor het Ministerie van Economische Zaken werken. Inmiddels heeft Jan al meer dan 20 jaar ervaring bij brancheorganisaties in uiteenlopende rollen. Bij BMWT maakt hij zich onder andere sterk voor het veilig, deskundig en duurzame werken met werkmaterieel.
Arno Visser
Arno VisserVoorzitter Bouwend Nederland
Vanaf 17 maart 2023 is Arno de voorzitter van Bouwend Nederland. Hij bouwt graag door aan de sterke vereniging die de afgelopen jaren is opgebouwd. Hij ziet de bouw als echte probleemoplosser. Of je nu praat over de bouw van nieuwe woningen, over de energietransitie of over bereikbaarheid; zonder sterke en innovatieve bouw- en infrabedrijven werkt het volgens hem niet