Hoe werkt Machinevergelijker.nl?

Het gebruik van de Machinevergelijker wijst zich vanzelf. Je kunt je oriënteren en door alle machines scrollen, maar je kunt ook gerichter te werk gaan.

Op de openingspagina zijn de machines onderverdeeld in vier categorieën: rupsgraafmachines, mobiele machines, wielladers en emissievrije machines. Kies een categorie en dan zie je aan de linkerkant het filtermenu. Filteren is mogelijk op basis van verschillende specificaties. Zoals merk, gewichtsklasse, hydrauliekopbrengst en/of werkbereik en de emissienorm (Stage IIIA, IIIB, IV of V) van de motor en het type motor: diesel of hybride. Voor emissievrije machines zijn de accuspecificaties in de filters opgenomen. Vervolgens verschijnen in beeld alle machines die aan de opgegeven zoekcriteria voldoen.

Onderling vergelijk

Wil je machines onderling vergelijken? Ook dat is mogelijk. Vink twee of drie machines aan en alle gegevens worden naast en onder elkaar gezet in een handige tabel. Zo wordt het nog eenvoudiger om ze met elkaar te vergelijken.

Handig hulpmiddel

De MachineVergelijker geeft niet aan welke machine het beste is; het is een overzicht op basis van meetbare technische gegevens. Daardoor is het een handig hulpmiddel in de oriëntatiefase. Ben je geïnteresseerd in een bepaalde machine, dan kan je de brochure downloaden.