BouwMachines Kennisdag Online: Duurzaam ondernemen (in crisistijd)

BouwMachines Kennisdag Online: Duurzaam ondernemen (in crisistijd)

Na 4 succesvolle edities van de BouwMachines Kennisdag in 2016, 2017, 2018 & 2019 organiseert BouwMachines dit jaar een live online event. Het thema is: 'Duurzaam ondernemen (in crisistijd)'. De BouwMachines Kennisdag Online wordt gehouden op 10 december in samenwerking met BMWT en Bouwend Nederland.

Tijdens de BouwMachines Kennisdag Online komen onderwerpen aan de orde die een directe relatie hebben met de Corona-crisis. Hoe kan uw bedrijf het hoofd boven water houden? Met andere woorden: Hoe bent u met uw bedrijf verzekerd van een duurzame toekomst?

Emissievrij werken

Een tweede belangrijke invalshoek is de aanhoudende druk vanuit opdrachtgevers en de overheid om emissiearm of zelfs emissievrij te werken. Ook tijdens en na Corona blijft dit voluit actueel. Hoe kunt ú duurzamer gaan werken op het gebied van klimaat en milieu? Aan tafel zitten onder andere vertegenwoordigers uit de gww-sector en van de overheid om hun licht te laten schijnen over dit onderwerp.

Exclusief interview met Maxime Verhagen

Een exclusief interview met Maxime Verhagen, voorzitter Bouwend Nederland en Chris Ploegmakers, eigenaar van Aannemingsmaatschappij Ploegam, maakt onderdeel uit van de BouwMachines Kennisdag Online. Verhagen en Ploegmakers praten onder andere over de inzet en mogelijkheden van elektrisch materieel. Ook gaan zij in op de stelling: ‘Gww-bedrijven moeten nu investeren in duurzaam, emissievrij materieel willen zij over tien jaar nog bestaan’.

Mis het niet en houd de ochtend van 10 december vrij om uw kennis te verrijken. Meer informatie is te vinden op bouwmachineskennisdag.nl. Aanmelden kan hier. Deelname is gratis.