Sennebogen

Is het tijd om te bepalen welk materieel van Sennebogen je gaat kopen voor jouw inzet? Daarbij helpt de onafhankelijke informatie die de redactie van BouwMachines heeft verzameld op deze site. Hiermee kun je eenvoudiger vergelijken tussen Sennebogen en verschillende andere merken en beschikbare machines. Door een weloverwogen beslissing te nemen, kom je automatisch uit bij de machine die het beste past bij jouw inzet en andere wensen.

Onafhankelijk informatie over Sennebogen bouwmachines
Nieuws, video’s en reportages over Sennebogen machines vind je op deze site. Alle informatie is zorgvuldig samengesteld door de redactie van BouwMachines. Daardoor kun je eenvoudiger beslissen welke machine het beste bij je past.

Het aanbod van Sennebogen bestaat onder meer uit:

  • verreikers
  • graafmachines
  • elektrische overslagmachines

Van agrarisch naar (elektrische) graafmachines
Erich en Walter Sennebogen zijn de huidige eigenaren van het familiebedrijf dat hun achternaam draagt en in 1952 is opgericht. In de beginjaren richtte men zich op de agrarische markt, maar inmiddels zijn bouwmachines het belangrijkste voor Sennebogen. Naast reguliere graafmachines heeft het merk ook elektrische graafmachines beschikbaar, net als o.a. verreikers. Voor Nederland is SMT de importeur en leverancier van Sennebogen.

Hoe presteren machines van Sennebogen en wat vinden gebruikers?
Wil je materieel van Sennebogen kopen, of machines van Sennebogen vergelijken met elkaar, klik dan door. Je kunt dan beslissen of een bouwmachine van Sennebogen voor je de juiste keuze is. Dit is ongeacht de vraag of je zou kiezen voor het kopen of huren van een machine van Sennebogen.

Wat je hier vindt, zijn alle denkbare bijzonderheden over de machines van Sennebogen. Wat kunnen ze, waar zijn ze goed in, hoe presteren ze, en wat vinden gebruikers ervan?