Mecalac

De multi-grondverzetmachines en (rups)graafmachines van Mecalac hebben een brede groep gebruikers; wegenbouwers, stratenmakers, stadsdiensten en loonwerkers. Als je van plan bent om materieel van Mecalac te kopen voor jouw inzet, wil je natuurlijk graag weten wat de verschillen zijn.

Op deze site vind je de informatie om te bepalen welke machine het beste bij jouw inzet past. Deze onafhankelijke informatie is verzameld door de redactie van BouwMachines. Een vergelijking maken tussen Mecalac en verschillende andere merken en beschikbare machines is zo heel eenvoudig.

Informatie over de verschillende Mecalac bouwmachines
Nieuws, video’s en reportages, op deze site vind je alles wat je wilt weten over de Mecalac machines, zorgvuldig samengesteld door de redactie van BouwMachines. Maak er gebruik van om sneller en makkelijker te beslissen welke machine voor jouw inzet geschikt is.

Mecalac bouwmachines - alle onafhankelijke informatie

Het aanbod van Mecalac bestaat onder meer uit:

  • multi-grondverzetmachines
  • mobiele graafmachines
  • rupsgraafmachines

Mécanique du Lac
De naam Mecalac is een samentrekking van ‘Mécanique du Lac’. In 1974 werd het bedrijf opgericht in de Franse plaats Annecy-le-Vieux. De fabrieken waar de Mecalac bouwmachines gemaakt worden, bevinden zich in Frankrijk, Duitsland en Turkije. Ahlmann is importeur en leverancier van de grondverzetmachines en graafmachines van Mecalac.

Is een Mecalac machine voor je de juiste keuze?
Wil je materieel van Mecalac kopen, of machines van Mecalac vergelijken met elkaar, klik dan door. Je kunt dan beslissen of een bouwmachine van Mecalac voor je de juiste keuze is. Dit is ongeacht de vraag of je zou kiezen voor het kopen of huren van een machine van Mecalac.

Wat je hier vindt, zijn alle denkbare bijzonderheden over de machines van Mecalac. Wat kunnen ze, waar zijn ze goed in, hoe presteren ze, en wat vinden gebruikers ervan?