Kubota

Al sinds 1890 is het Japanse merk Kubota actief. Gaandeweg ontwikkelde het merk allerlei specialismen, waaronder minigraafmachines, rupsdumpers en grondverzetmachines.

Heb je interesse om materieel van Kubota te kopen?
Kijk dan op deze site welke machine het beste bij jouw inzet past. Hier vind je onafhankelijke informatie die de redactie van BouwMachines heeft verzameld. Daarmee kun je makkelijker een vergelijking maken tussen Kubota en verschillende andere merken en beschikbare machines.

Kubota bouwmachines - alle onafhankelijke informatie

Op deze site heeft de redactie van BouwMachines nieuws, video’s en reportages verzameld over de diverse Kubota machines. Aan de hand van deze informatie kun je nog eenvoudiger bepalen welk materieel van Kubota past bij jouw inzet.

Het aanbod van Kubota bestaat onder meer uit:

  • minigraafmachines
  • graafmachines
  • wielladers
  • rupsdumpers
  • compacte verreikers

Marktleider in minigraafmachines
In 2018 verkocht Kubota in ons land 1.420 minigraafmachines, waarmee het onbetwist marktleider is. Op dit gebied blijft het merk ook graag innoveren. Zo zijn er inmiddels al een elektrische minigraver geïntroduceerd en liet Kubota op de Bauma een minigraver op LPG zien. Al sinds 1979 is Meerman in Nederland importeur van Kubota.

Is een Kubota machine voor je de juiste keuze?
Wil je materieel van Kubota kopen, of machines van Kubota vergelijken met elkaar, klik dan door. Je kunt dan beslissen of een bouwmachine van Kubota voor je de juiste keuze is. Dit is ongeacht de vraag of je zou kiezen voor het kopen of huren van een machine van Kubota.

Wat je hier vindt, zijn alle denkbare bijzonderheden over de machines van Kubota. Wat kunnen ze, waar zijn ze goed in, hoe presteren ze, en wat vinden gebruikers ervan?