Giant

Als je nieuws zoekt over het merk Giant van fabrikant Tobroco-Giant, dan helpt de redactie van BouwMachines je op weg. Hier vind je alle onafhankelijke informatie waarmee je een vergelijking kunt maken tussen de verschillende beschikbare machines.

Elektrische wielladers voor duurzame projecten
Naast regulier materieel biedt Giant ook elektrische wielladers voor projecten waarbij duurzaamheid extra belangrijk is. Op de site van BouwMachines vind je nieuws, video’s en reportages over diverse Giant machines. Met behulp van de onafhankelijke informatie die wij hebben verzameld, kun je beter een beslissing nemen welk materieel van Giant past bij jouw inzet.

Deze typen machines biedt Giant in het assortiment:

  • skidsteerladers
  • verreikers
  • telescoopladers
  • wielladers
  • elektrische wielladers

36 verschillende modellen
Fabrikant Tobroco-Giant is gevestigd in Oisterwijk en maakt sinds 1996 machines en aanbouwdelen. Het portfolio bestaat in totaal uit 36 verschillende modellen die worden verkocht in 40 landen.

De componenten waarmee de machines en aanbouwdelen van Giant worden gebouwd, zijn afkomstig van Kubota, Bosch Rexroth en Comer. De fabrikant levert machines van 750 kg tot 6000 kg met motoren van 20 pk tot 76 pk.

Is een Giant machine voor je de juiste keuze?
Wil je materieel van Giant kopen, of machines van Giant vergelijken met elkaar, klik dan door. Je kunt dan beslissen of een bouwmachine van Giant voor je de juiste keuze is. Dit is ongeacht de vraag of je zou kiezen voor het kopen of huren van een machine van Giant.

Wat je hier vindt, zijn alle denkbare bijzonderheden over de machines van Giant. Wat kunnen ze, waar zijn ze goed in, hoe presteren ze, en wat vinden gebruikers ervan?