nieuws

Arnold Dekkers als ‘Beste Machinist van Nederland’ naar EK in Málaga

Ondernemen

Arnold Dekkers als ‘Beste Machinist van Nederland’ naar EK in Málaga

Arnold Dekkers van Dekkers Grondwerken heeft zaterdag de titel ‘Beste Machinist van Nederland’ gewonnen. De door Caterpillar-importeur Pon georganiseerde wedstrijd werd gehouden bij IPC Groene Ruimte in Arnhem. Arnold en de winnaars van het zilver en brons mogen nu meedoen aan het Europees kampioenschap.

Tweede op het NK werd Christ Jan Janse van Heezen Eindhoven. Jacco van den Brink, werkzaam bij Andre Weijers, eindigde als derde.

De Europees kampioen gaat op voor de wereldtitel

Arnold Dekkers, Christ Jan Janse en Jacco van den Brink zijn hiermee verzekerd van deelname aan de Europese finale in het Spaanse Málaga. Deze wedstrijd wordt in de tweede week van oktober gehouden.

De drie Nederlanders gaan in Spanje samen met deelnemers uit andere landen uitmaken wie zich Europees kampioen mag noemen. De Europees kampioen mag vervolgens in 2020 meedoen aan de strijd om de wereldtitel op de Conexpo in Las Vegas.

Spectaculaire dag met regen en zon

‘Het was een spectaculaire dag’, laat Pon weten over het in Arnhem gehouden NK. ‘Er was regen, maar gelukkig ook heel veel zonneschijn.’

LEES OOK: Een goede machinist bespaart geld

 

 

Reageer op dit artikel