nieuws

Bobcat Zuid-Nederland organiseert show

Ondernemen

Bobcat Zuid-Nederland bestaat dit jaar 40 jaar en is verhuisd naar een modern en ruim pand aan de Grenssteen 21 in Breda. Daarom organiseert het bedrijf een jubileum- en openingsshow op 6 en 7 april.

Bobcat Zuid-Nederland organiseert show

Bobcat Zuid-Nederland levert dit jaar 40 jaar producten van Bobcat. Samen met de verhuizing naar het nieuwe pand reden genoeg voor een feestje. ‘In onze ruime showroom en op het buitenterrein zullen volop schrankladers, graafmachines, verreikers en aanbouwdelen van Bobcat getoond worden’, belooft Bobcat Zuid-Nederland. Sinds vorig jaar is het bedrijf ook dealer/importeur van Weycor wielladers en walsen en van de Doosan generatoren en compressoren. Ook deze machines zullen te zien zijn.

Bobcat jubileumacties

Het nieuwe pand van Bobcat Zuid-Nederland.

Het nieuwe pand van Bobcat Zuid-Nederland.

Het 40-jarig bestaan betekent ook feest voor de klant, zegt Bobcat Zuid-Nederland. ‘Er zijn diverse jubileumacties op machines en Bobcat merchandise. Voor het aanschaffen van een nieuwe Bobcat-machine zijn er voordelige leasemogelijkheden met 0% rente op een looptijd van 36 maanden. Verder is er een uitgebreide occasionshow met speciale meeneemprijzen’, zegt het bedrijf.

Behendigheidswedstrijden

Er is qua entertainment voor jong en oud genoeg te doen tijdens de show. Fanatieke machinisten kunnen meedoen aan de Bobcat behendigheidsspellen. De hoofdprijs is een reis naar de Bobcat-fabriek in Tsjechië. De show is 6 april vanaf 15:00 uur tot 23:00 uur en op 7 april vanaf 10:00 uur tot 18:00 uur.

Reageer op dit artikel