nieuws

CAT GC-serie nu ook leverbaar in Nederland

Materieel

CAT GC-serie nu ook leverbaar in Nederland

Caterpillar machines uit de GC-serie zijn nu ook leverbaar in Nederland. De serie bestaat uit drie modellen graafmachines en één model wiellader. De graafmachines zijn al eerder in Europa geïntroduceerd en voldoen nu ook aan de Nederlandse standaard.

De 320 GC, 330 GC en 336 GC graafmachines en de 950 GC wiellader bieden volgens importeur Pon Equipment uitkomst voor klanten die veel met dezelfde uitrustingsstukken werken en minder behoefte hebben aan de Cat Assist functies, zoals onder andere swing Assist en Grade Assist. De modellen uit de GC-serie zijn dus minder rijk uitgerust. 

‘Eenvoudige, gebruiksvriendelijke en comfortabele machines’

CAT GC-serie 330GC‘De GC-serie is een echte game changer voor klanten die zoeken naar een eenvoudige, gebruiksvriendelijke, zuinige, betrouwbare én comfortabele machine’, stelt Pon Equipment. De basismodellen zijn standaard uitgerust met Cat Link, touchscreen monitor, programmeerbare joystick, sleutelloos starten, achteruitkijkcamera en extra hydraulische functies. 

Volgens Pon Equipment bieden de GC-machines een aantal voordelen: 

  • Tot maximaal 20% brandstofbesparing (t.o.v. Cat F-serie); 
  • 15% minder onderhoudskosten (bespaar 50 filters op 12.000 uur t.o.v. Cat F-serie); 
  • Gemiddeld tot 15% goedkoper dan Cat premium modellen. 

Speciale actie voor machines uit GC-serie

Om de nieuwe modellen te introduceren heeft Pon Equipment een speciale actie. Klanten ontvangen tijdelijk € 5.000 introductiekorting. Daarnaast is het onderhoud het eerste jaar (of 1.000 uur) gratis (336 GC uitgezonderd). Meer informatie over de GC-machines en de actie van Pon is hier te vinden. 

Bekijk hier het BouwMachines Merkdossier over Caterpillar.

Reageer op dit artikel