nieuws

Dealer Timmerman stapt over van Komatsu naar Hyundai

Materieel

Dealer Timmerman stapt over van Komatsu naar Hyundai

L. Timmerman & Zn. in Middelburg, tot voor kort dealer van Komatsu, verkoopt vanaf nu Hyundai-machines. Voor het dealerschap van Hyundai wordt samengewerkt met importeur Van der Spek.

Tot januari 2019 was Timmerman Komatsu-dealer voor Zeeland. De samenwerking met Komatsu-importeur BIA werd echter beëindigd. Hiervoor is nu het dealerschap van Hyundai in de plaats gekomen.

Timmerman trots op samenwerking met Van der Spek

Timmerman zegt al lange tijd samen te werken met Van der Spek uit Vianen. Maar een samenwerking als dealer is nieuw. Timmerman gaat rupsgraafmachines, bandenkranen, wielladers, minigraafmachines en schrankladers van Hyundai aanbieden.

Marc Timmerman: ‘We zijn trots op deze bijzondere samenwerking met Van der Spek. Met het merk Hyundai Construction Equipment bieden we een breed scala aan bouwmachines om in de behoeften van onze klanten te voorzien.’

Timmerman verwierf eerder de rechten voor de Sennebogen Crane Line

L. Timmerman & Zn. verwierf eerder al de distributierechten van de Sennebogen Crane Line voor Zeeland . Timmerman: ‘Met de toevoeging van Sennebogen Crane Line en Hyundai Construction Equipment aan ons productportfolio, bedienen we onze klanten met absolute A-merken. Merken die staan voor duurzaamheid en betrouwbaarheid, dat past ons uitstekend.’

Klanten kunnen nog wel bij Timmerman terecht voor reparatie, revisie, onderhoud, veiligheidskeuringen en machineoptimalisatie van hun Komatsu-materieel.

Bekijk HIER het BouwMachines Merkdossier over Hyundai.

Twee keer per week de gratis nieuwsbrief van BouwMachines ontvangen? Schrijf u HIER in.

 

 

 

Reageer op dit artikel