nieuws

Merlo 40.17 voor Biemond & Lems Verhuur

Materieel

Verreikercentrum Midden Nederland heeft een Merlo 40.17 Plus geleverd aan Biemond & Lems Verhuur in Heerjansdam. De machine is een aanvulling op diverse roterende verreikers die de verhuurder al in de vloot heeft.

Merlo 40.17 voor Biemond & Lems Verhuur

De nieuw geleverde compacte, starre, 17 meter hoge verreiker heeft een 4-cilinder Deutz-motor. De machine beschikt over twee stempels voor extra stabiliteit.

Hoek corrigeren met chassisnivellering

De Merlo 40.17 is uitgevoerd met side shift . Dit maakt een zijdelingse beweging van 87 cm van de giek mogelijk. Ook heeft de machine chassisnivellering waarmee de hoek gecorrigeerd kan worden. Daardoor kan de machine in hellend terrein toch recht staan.

De machine heeft een maximum capaciteit van 4.000 kg. Op 12.6 meter hoogte kan de machine 2.500 kg tillen, laat het Verreikercentrum weten.

Zwenkbare en uitklapbare werkkooi

Voor Biemond en Lems is de machine uitgevoerd met een zwenkbare en uitklapbare werkkooi zodat hij ook als hoogwerker gebruikt kan worden. Verder is de machine door TÜV gekeurd als verreiker en mobiele kraan.

Andere berichten over Merlo:

Reageer op dit artikel