nieuws

Tweede CASE CX35B minigraver voor Kroezen Infra

Materieel

Kroezen Infra in Tubbergen heeft zijn vloot minigravers uitgebreid met een tweede Case CX35B. De machine is uitgevoerd met een Indeco sloophamer
Tweede CASE CX35B minigraver voor Kroezen Infra

De Indeco sloophamer op de Case CX35B laat zich eenvoudig proportioneel bedienen middels een stuurschuif in de joystick. Naast de sloophamer wordt de minigraver CASE CX35B geleverd met extra LED verlichting op de giek en cabine. Verder is door dealer Schmidt Bouwmachines uit Almelo op verzoek van de machinist een radio/CD speler gemonteerd en voor de veiligheid een zwaailamp.

Graaf- en kabelwerk
De kerntaken van Kroezen Infra zijn graaf- en kabelwerkzaamheden. Als aanvulling op deze werkzaamheden verzorgen zij ook het straatwerk, het plaatsen van masten/kasten en het leveren van zand. Kroezen Infra levert mensen en machines voor elk specifiek werk. Voor het ontzorgen van de opdrachtgever kan Kroezen Infra ook (deels) projecten aannemen op vooraf duidelijk afgesproken voorwaarden. Ook particulieren kunnen bij Kroezen Infra terecht voor alle voorkomende werkzaamheden.

Reageer op dit artikel