Weidemann

Een selectie maken uit de diverse Weidemann machines wordt eenvoudiger dankzij de onafhankelijke informatie die de redactie van BouwMachines heeft verzameld op deze site. Hierdoor kun je makkelijker de machines van Weidemann vergelijken met verschillende andere merken en beschikbare machines. Het biedt jou de mogelijkheid om weloverwogen te beslissen of je wel of niet een Weidemann machine koopt.

Welke Weidemann bouwmachine past bij jouw inzet?
Het nut van nieuws, video’s en reportages over Weidemann machines op deze site zal je snel duidelijk worden. Alles is uiteraard zorgvuldig samengesteld door de redactie van BouwMachines. Aan de hand van deze informatie kun je sneller bepalen welke machine het beste bij jouw inzet en wensen past.

Het aanbod van Weidemann bestaat onder meer uit:

  • shovels
  • knikladers
  • telescoopladers
  • wielladers
  • verreikers

60 jaar geleden opgericht
Machinefabriek Weidemann AG is opgericht in 1960 door twee broers met een gedeelde interesse in techniek. In 1972 vond Weidemann de Hoftrac uit, een kleine wiellader met knikbesturing. In 2004 lanceerde Weidemann voor het eerst een elektrisch aangedreven compacte wiellader. Tien jaar later kwam ’s werelds eerste elektrische kniklader op de markt, de eHoftrac. Weidemann Nederland is de importeur en leverancier van Weidemann voor ons land. Zij verzorgen verkoop, verhuur, onderhoud, keuringen en reparaties.

Is een Weidemann machine voor je de juiste keuze?
Wil je materieel van Weidemann kopen, of machines van Weidemann vergelijken met elkaar, klik dan door. Je kunt dan beslissen of een bouwmachine van Weidemann voor je de juiste keuze is. Dit is ongeacht de vraag of je zou kiezen voor het kopen of huren van een machine van Weidemann.

Wat je hier vindt, zijn alle denkbare bijzonderheden over de machines van Weidemann. Wat kunnen ze, waar zijn ze goed in, hoe presteren ze, en wat vinden gebruikers ervan?