Takeuchi

De leverancier zegt: ‘Takeuchi, wellicht de beste minigraver ter wereld’, maar is het ook echt de beste voor jou? De onafhankelijke informatie die de redactie van BouwMachines heeft verzameld op deze site helpt jou bij het beantwoorden van deze vraag.

Met de informatie over de  Takeuchi machines kun je eenvoudiger vergelijken tussen Takeuchi en verschillende andere merken en beschikbare machines. Of het nu gaat om hun graafmachines, de rupsladers of de rupsdumpers van Takeuchi.

Zet alle voor- en nadelen op een rij en je kunt een weloverwogen beslissing nemen of je wel of niet een machine van Takeuchi koopt.

Takeuchi bouwmachines: hier vind je onafhankelijk informatie
Op deze site vind je nieuws, video’s en reportages over Takeuchi machines, zorgvuldig samengesteld door de redactie van BouwMachines. Ook de resultaten van de onafhankelijke praktijktesten en metingen die wij hebben uitgevoerd helpen je verder bij het bepalen welke machine het beste bij jouw inzet en wensen past.

Takeuchi bouwmachines - alle onafhankelijke informatie

Het aanbod van Takeuchi bestaat onder meer uit:

  • minigravers
  • midigravers
  • rupsdumpers
  • rupsladers

Takeuchi biedt de eerste 360 graden draaibare minigraver
Het Japanse machinebedrijf werd in 1963 opgericht door Akio Takeuchi. In 1970 was Takeuchi de eerste die een 360 graden draaibare minigraver ontwikkelde. Vandaag de dag produceert Takeuchi meer dan 1200 machines per maand, die wereldwijd worden verkocht. Hiermee is Takeuchi één van de grootste fabrikanten van minigravers in de wereld. Voor Nederland is Verhoeven de importeur en leverancier van Takeuchi.'

Is een Takeuchi machine voor je de juiste keuze?
Wil je materieel van Takeuchi kopen, of machines van Takeuchi vergelijken met elkaar, klik dan door. Je kunt dan beslissen of een bouwmachine van Takeuchi voor je de juiste keuze is. Dit is ongeacht de vraag of je zou kiezen voor het kopen of huren van een machine van Takeuchi.

Wat je hier vindt, zijn alle denkbare bijzonderheden over de machines van Takeuchi. Wat kunnen ze, waar zijn ze goed in, hoe presteren ze, en wat vinden gebruikers ervan?