Liebherr

Of je nu een hijskraan zoekt, een wiellader of een graafmachine: tijdens jouw speurtocht kom je vast en zeker de merknaam Liebherr tegen. Wil je weten of je materieel van Liebherr moet kopen voor jouw inzet? Op deze site zie je precies welke machine het beste bij jouw inzet past.

Dankzij de onafhankelijke informatie die de redactie van BouwMachines heeft verzameld. Een vergelijking maken tussen Liebherr en verschillende andere merken en beschikbare machines wordt daardoor een stuk eenvoudiger.

Liebherr bouwmachines - alle onafhankelijke informatie

Doordat de redactie van BouwMachines op deze site nieuws, video’s en reportages heeft verzameld over de diverse Liebherr machines, kun je sneller en makkelijker bepalen welke voor je geschikt is. Wat ook helpt, is dat je hier de resultaten vindt van de onafhankelijke praktijktesten en metingen die wij hebben uitgevoerd. Zo maakt je nog eenvoudiger jouw keuze.

Het aanbod van Liebherr bestaat onder meer uit:

  • wielladers
  • verreikers
  • rupsgraafmachines
  • wielgraafmachines
  • kranen

Familiebedrijf ontstaan uit de torenkraan
In 1949 vond Hans Liebherr de torenkraan uit. Dat was het begin van het gelijknamige familiebedrijf, dat nu nog steeds door de familie Liebherr wordt geleid. Inmiddels bestaat de Liebherr Group uit meer dan 130 bedrijven over de hele wereld. De importeur van Liebherr voor Nederland is Wynmalen & Hausmann.

Is een Liebherr machine voor je de juiste keuze?
Wil je materieel van Liebherr kopen, of machines van Liebherr vergelijken met elkaar, klik dan door. Je kunt dan beslissen of een bouwmachine van Liebherr voor je de juiste keuze is. Dit is ongeacht de vraag of je zou kiezen voor het kopen of huren van een machine van Liebherr.

Wat je hier vindt, zijn alle denkbare bijzonderheden over de machines van Liebherr. Wat kunnen ze, waar zijn ze goed in, hoe presteren ze, en wat vinden gebruikers ervan?