Caterpillar

Op deze pagina vind je een schat aan onafhankelijke informatie over Caterpillar. Onafhankelijk, omdat het gaat om informatie die door de redactie van BouwMachines is gepubliceerd en samengesteld.

Van praktijktesten tot video’s en reportages
Je vindt hier nieuws, video’s en reportages over de inzet van materieel van Caterpillar in de praktijk. Ook vind je op deze pagina de resultaten van praktijktesten en prestatiemetingen, met per machine de meest relevante technische gegevens.

Op basis van deze informatie kun je achterhalen wat de sterke en eventueel minder sterke punten zijn van het materieel van Caterpillar.

De volgende machines van Caterpillar zijn te vinden op deze website:

  • Asfalteermachines
  • Bulldozers
  • Graafmachines
  • Knikdumpers
  • Minigravers
  • Wielladers

Levering Caterpillar via Pon Compact en Pon Equipment
In Nederland is sinds 1926 Pon dealer van Caterpillar. Voor graafmachines en wielladers tot 10 ton kunnen klanten terecht bij Pon Compact. Zwaarder materieel wordt geleverd via Pon Equipment.

Pon belooft voor compact materieel levertijd van 24 uur
Voor het compacte materieel belooft Pon een snelle levertijd. Wie een minigraafmachine of compacte wiellader bestelt, kan deze volgens Pon binnen 24 uur geleverd krijgen.

Hoe presteren machines van Caterpillar en wat vinden gebruikers?
Wil je materieel van Caterpillar kopen, of machines van Caterpillar vergelijken met elkaar, klik dan door. Je kunt dan beslissen of een bouwmachine van Caterpillar voor je de juiste keuze is. Dit is ongeacht de vraag of je zou kiezen voor het kopen of huren van een machine van Caterpillar.

Wat je hier vindt, zijn alle denkbare bijzonderheden over de machines van Caterpillar. Wat kunnen ze, waar zijn ze goed in, hoe presteren ze, en wat vinden gebruikers ervan?