Bobcat

Op deze pagina vind je onafhankelijke informatie over Bobcat, waarmee je de verschillende machines onderling kunt vergelijken. De redactie van BouwMachines heeft alle info verzameld voor jou.

Bobcat bouwmaterieel in de praktijk getest
Of je nu een Bobcat schranklader of rupslader zoekt of een Bobcat graafmachine, op onze site bieden we je nieuws, video’s en reportages over diverse Bobcat machines. Bekijk hier de resultaten van praktijktesten en metingen die we hebben uitgevoerd. Daarmee kun je heel eenvoudig zelf bepalen welk materieel van Bobcat past bij jouw inzet.

Bobcat bouwmachines - alle onafhankelijke informatie

Deze typen machines biedt Bobcat in het assortiment:

Elektrische minigravers en afstandsbedieningen
Zoals je in de nieuwsberichten over Bobcat kunt lezen, is het een merk dat het eigen gamma voortdurend vernieuwt. Voorbeelden daarvan zijn de elektrische minigravers, die in tegenstelling tot de dieselmodellen geen uitstoot genereren, en de afstandsbediening waarmee Bobcat laders kunnen worden bediend zonder dat er iemand in hoeft te zitten.

Hoe presteren machines van Bobcat en wat vinden gebruikers?
Wil je materieel van Bobcat kopen, of machines van Bobcat vergelijken met elkaar, klik dan door. Je kunt dan beslissen of een bouwmachine van Bobcat voor je de juiste keuze is. Dit is ongeacht de vraag of je zou kiezen voor het kopen of huren van een machine van Bobcat.

Wat je hier vindt, zijn alle denkbare bijzonderheden over de machines van Bobcat. Wat kunnen ze, waar zijn ze goed in, hoe presteren ze, en wat vinden gebruikers ervan?