nieuws

De Bruycker levert opnieuw een New Holland E 235 B SR LC aan Afezo

Geen categorie

De Bruycker uit Veghel heeft een New Holland E 235 B SR LC geleverd aan firma Afezo

in Amsterdam. Het is de derde machine van dit type voor Afezo.

De Bruycker levert opnieuw een New Holland E 235 B SR LC aan Afezo

Afezo houdt zich voornamelijk bezig met rioolwerkzaamheden in de binnenstad van Amsterdam en de regio. De New Holland binnendraaiers komen daarbij goed van pas. Het machinepark van Afezo bestaat uit diverse New Holland rupsgraafmachines, mobiele graafmachine, midi- en minigravers. De Bruycker heeft alle machines aangepast naar de wensen van Afezo, waaronder een snelwissel, bakken, sloop/sorteerfunctie, BMWT lock, complete overdruk. Alle machines zijn gespoten in de bedrijfskleuren rood en groen van Afezo.

Reageer op dit artikel