nieuws

Hansan levert Case CX 240 B aan Kooiker Staphorst

Geen categorie

Hansan Bouwmachines Staphorst leverde onlangs een Case CX 240 B af aan de firma KH Kooiker in Staphorst. Op het eerste gezicht niets bijzonders. Ware het niet dat KH Kooiker voor Hansan Bouwmachines Noord de allereerste relatie in Staphorst was en dat het bedrijf ook nu weer voor Hansan heeft gekozen.

Hansan levert Case CX 240 B aan Kooiker Staphorst

Het was namelijk de heer Klaas Harm Kooiker die al in de 90’er jaren al met Case wheel loaders werkte en er Hansan Bouwmachines Staphorst op wees om een vestiging in die gemeente te beginnen. Dit in verband met de ligging op de laatste wissel naar het noorden van A28 en A32.

En zo gebeurde het dat in december 1993 Hansan Bouwmachines Noord BV zijn deuren opende aan de Wethouder Visscherstraat in Staphorst, alwaar het bedrijf een nog steeds groeiende klantenkring mag ontvangen.

De nu geleverde Case CX 240 B is uitgevoerd met onder meer een sloop/sorteer functie en overdruksysteem. Kooiker gaat de machine inzetten bij sloopwerken en grondverzet.

Reageer op dit artikel