nieuws

Aflevering eerste Hitachi ZX 140 W-2P

Geen categorie

Gebroeders Pladdet BV leverde onlangs de eerste Hitachi ZX 140 W-2P mobiele graafmachine af, voorzien van een hydraulische verstelarm. Loonbedrijf Inghels in Sint Jansteen (Zeeuws-Vlaanderen) nam deze machine in ontvangst.

Aflevering eerste Hitachi ZX 140 W-2P

De Hitachi ZX 140 W-2P is zeer compleet uitgevoerd. Zo is de machine standaard al voorzien van een ruime cabine met airco met climatecontrol, achteruitkijkcamera en luxe LCD display. Deze accommodatie biedt onder meer de mogelijkheid tot het registeren van periodiek onderhoud en tot keuze van diverse aanbouwdelen met betrekking tot de juiste hydraulische afstellingen.

Verder is de machine extra voorzien van een Groeneveld automatisch vetsmeersysteem, een luxe Grammer luchtgeveerde stoel, een extra camera in het rechtervoorscherm, volledige spatborden achter, hydraulische aansluitingen voor sorteergrijper, rotator, schudbak, stenentrommel en een maai-installatie.

Gebroeders Pladdet leverde tevens een SMP R2 rotator en een PG800 sorteergrijper.

Reageer op dit artikel