nieuws

Nieuw Nederlands bedrijf levert funderingsequipment

Branche

Nieuw Nederlands bedrijf levert funderingsequipment

Foundiz in Oosterhout is van start gegaan met de verkoop en verhuur van funderingsequipment. Het jonge bedrijf is dealer van onder andere Comacchio, Techniwell, Geoprobe en Dawson.

‘Met deze merken wordt de Nederlandse markt bediend met funderingsmachines en groutpompen voor palen, damwanden, groutankers, geothermische boringen en bodemonderzoek’, aldus Foundiz. Het bedrijf levert verder diverse machines voor zwaar hei- en boorwerk voor op het land en vanaf het water.

Funderingselementen veilig hijsen

Naast funderingsmachines verkoopt Foundiz ook Dawson hijs-shackles en tools. Hiermee kunnen funderingselementen op een veilige wijze worden gehesen en gepositioneerd. Op die manier kan het werken op grote hoogte door funderingswerkers worden voorkomen.

Bekijk hier meer berichten en artikelen over heien en funderen.

Twee keer per week de gratis nieuwsbrief van BouwMachines ontvangen? Schrijf u hier in.

 

Reageer op dit artikel