nieuws

Kobelco SK350LC-10 voor Van Groningen Sloopwerken

Branche

Van Groningen Sloopwerken in Middelharnis heeft, via de Kemp Groep in De Meern, een Kobelco SK350LC-10 rupsgraafmachine in gebruik genomen. Eerder nam Van Groningen al een Kobelco SK270SR en een Kobelco SK300LC-10 in gebruik.

Kobelco SK350LC-10 voor Van Groningen Sloopwerken

Kobelco is marktleider in Japan met haar Demolition machines. ‘Niet vreemd dus dat ook op de Nederlandse markt steeds meer sloopbedrijven uitkomen bij Kobelco’, zegt leverancier Kemp.

De SK350LC-10 rupsgraver heeft een motorvermogen van 213 kW en de bakkracht bedraagt 244 kN. Toch is de SK350LC-10 volgens Kemp één van de zuinigste graafmachines in zijn klasse. Ook voldoet de machine aan de strengste milieueisen.

Rijk uitgerust

De sterke constructie zorgt ervoor dat deze machine zwaar werk aan kan en in lastige omstandigheden goed presteert. De SK350LC-10 is onder andere voorzien van een beschermrooster voor de voorruit, centrale smering, een dom onder de monoboom, extra hydraulische functies en overdrukvoorbereiding. Ook heeft Kemp de machine voorzien van belettering.

Meer nieuws uit de Sloopbranche

Reageer op dit artikel