nieuws

Darda scharen en crushers terug bij Rigter

Branche

Rigter Handelsonderneming is met ingang van dit jaar weer dealer van het Duitse Darda. Darda is met name bekend van de scharen en crushers.

Darda scharen en crushers terug bij Rigter

Darda was enkele jaren niet verkrijgbaar via Rigter Handelsonderneming. Het merk is onderdeel van de Lifco Groep. ‘Daar valt Kinshofer ook onder, dus is het logisch dat wij naast Kinshofer ook Darda leveren’, zegt Rigter. De scharen en crushers blijven ook leverbaar via bestaande dealers en importeur.

Nieuwe betonsoorten geen probleem voor crushers van Darda

‘De producten onderscheiden zich door hun laag eigen gewicht, gecombineerd met een enorme knipkracht en bekopening. Er is een breed pakket voor mini- en midigravers en slooprobots. De nieuwe betonsoorten met staalvezelbeton of composietversterkt beton met veel ijzer zijn geen probleem voor de crushers’, aldus Rigter.

 

Reageer op dit artikel