Gratis online magazine: TKD 2023

Na vijf jaar wachten staat er eindelijk weer een TKD te beginnen. Grote vernieuwingen, veranderingen en trends ga je zien in Almere. Om het wachten van de laatste dagen iets dragelijker te maken, dit volle e-zine. Tot ziens in Almere!

Uiteraard met een uitgebreide voorbeschouwing op de TKD waarin redacteur Matthijs Verhagen laat zien hoe de wereld is veranderd sinds de vorige editie in 2018. Over hoe opvallend duidelijk wordt dat elektrisch zich heeft ontwikkeld van belofte naar mainstream. In Almere komt dat mooi samen met de nieuwste machines met een inmiddels schone Stage V-dieselmotor, die nog altijd het leeuwendeel van de markt voor hun rekening nemen.
Beursmanager Frits Kuijper kijkt in een interviewtrots naar al deze ontwikkelingen die op ‘zijn’ beurs samen komen: “Bijna de Efteling, zo veel te doen.” Het terrein is wat hem betreft “een zandbak van 118.000 m2, waar de hele sector los kan gaan”
Daarnaast vind je in het magazine een tiental andere artikelen die ingaan op interessante en belangrijke ontwikkelingen en introducties die vanaf 8 juni te zien zijn in Almere.