Safetylift breidt leveringsprogramma uit met Almac en Airo hoogwerkers

Safety Lift uit Leimuiden heeft na het eind vorig jaar verkregen importeurschap van Socage autohoogwerkers haar programma opnieuw uitgebreid met het importeurschap van Almac rups-schaarhoogwerkers en Airo schaar- en zelfrijdende hoogwerkers.

Almac is een Italiaanse producent van Bibi schaarhoogwerkers op rupsen. Het leveringsprogramma van Safetylift bestaat uit acht Bibi-schaarhoogwerkers met werkhoogtes van 4,10 tot 8,50 meter en hefvermogens van 120 tot 400 kg. Bij een aantal speciale machines wordt het werkplatform automatisch continu horizontaal gehouden met het zogenaamde bi-leveling systeem. Dit maakt deze schaarhoogwerkers geschikt om te gebruiken op oneffen en hellend terrein.

Airo schaar- en zelfrijdende hoogwerkers
Airo is een Italiaanse hoogwerkerfabrikant met een zeer uitgebreid programma. Het leveringsprogramma van Safety Lift bestaat uit zestien rupshoogwerkers op wielen met werkhoogtes van 6,7 tot 19,3 meter en hefcapaciteiten van 200 tot 700 kg alsmede veertien zelfrijdende knikgiekhoogwerkers met werkhoogtes van 12 tot 23 meter en hefvermogens van 200 tot 230 kg.

Samen met het Hinowa rups-spinhoogwerkersprogramma en het Socage autohoogwerkersprogramma heeft Safety Lift nu een compleet aanbod. Naast hoogwerkers heeft Safety Lift ook Hinowa mini-rupsdumpers, rupsheftrucks en losse rupsonderdelen in het programma.