nieuws

Terex Trucks stelt dealer aan voor de Benelux

Ondernemen

Terex Trucks stelt dealer aan voor de Benelux

Matermaco Group is de nieuwe officiële dealer voor Terex Trucks in de Benelux. Het bedrijf gaat vanuit de twee Belgische vestigingen de TA300 en TA400 knikdumpers verkopen en verhuren.

Matermaco heeft via de Algerijnse dochteronderneming Matera al jarenlange ervaring met de knikdumpers van Terex Trucks. Nu gaat het bedrijf de machines ook in België, Nederland en Luxemburg verkopen. 

‘Grote technische kennis van de Terex Trucks knikdumpers’ 

Onze collega’s in Algerije vertellen altijd over de geweldige ervaring die ze hebben met Terex Trucks-dumpers, dus we zijn verheugd hierop voort te kunnen bouwen, zegt Luc Deleener, directeur van de divisie Industrie van de Matermaco Group. ‘We weten hoe betrouwbaar, comfortabel en gebruiksvriendelijk de dumpers van Terex Trucks zijn en hebben een grote technische kennis van de machines. Hiermee kunnen we klanten een toegewijde, persoonlijke service bieden. Omdat de Benelux een relatief kleine markt is, staan we dicht bij de klanten en begrijpen we hun behoeften.’ 

Terex Trucks TA300 en TA400 

Terex Trucks heeft de TA300 (28 ton) vorig jaar voorzien van een nieuwe transmissie. De verbeterde transmissie wordt geleverd met twee extra versnellingen vooruit – acht in totaal – en vier versnellingen achteruit. De nieuwe aandrijflijn draagt volgens de fabrikant bij aan een lager brandstofverbruik, betere prestaties en hogere productiviteit. 

De TA400, grootste knikdumper in het programma van Terex Trucks, heeft een maximaal laadvermogen van 38 ton.  

Reageer op dit artikel