nieuws

Mourik voegt drie infrabedrijven samen

Ondernemen

Mourik voegt drie infrabedrijven samen

Mourik Groot-Ammers, Mourik Limburg en Mourik Limburg Civiel gaan samen verder als Mourik Infra. Door de activiteiten van de drie infrabedrijven te bundelen verwacht Mourik beter in te kunnen spelen op de groei in de markt van complexe projecten.

‘Infrastructurele werken vragen steeds meer om een veelzijdige aanpak’, stelt Mourik. Door de drie bedrijven te integreren denkt Mourik complexere en ingewikkeldere projecten beter aan te kunnen. Vooruitlopend op de integratie heeft Mourik eerder dit jaar het onderhoud van de Nederrijnbrug in de snelweg A50 verworven. ‘Ook de complexe opdracht van het brandwerend maken van gedeeltes van de draagconstructie van de Beneluxtunnel is mede gegund vanwege de geïntegreerde aanpak’, aldus Mourik.

Mourik Divisie Infra

Mourik Infra is een onderdeel van de Divisie Infra van Mourik. Tot deze Divisie behoren verder een aantal specialistische bedrijven, waaronder onder andere Mourik Techniek (werktuigbouwkunde), Mourik EGP (voor emissie nabehandeling), MVOI (ondergrondse infra) en Hendrik Bedrijven Brunssum (grondstofwinning).

De directie van Mourik Infra wordt gevormd door William van Niekerk (algemeen directeur) en Walter Deelen (operationeel directeur).

Bekijk hier het laatste nieuws over ontwikkelingen in de markt.

Reageer op dit artikel