nieuws

Nieuwe CEO voor Riwal

Ondernemen

Hoogwerker- en verreikerleverancier Riwal heeft een nieuwe CEO benoemd. Per direct is Pedro Torres aangesteld als de nieuwe baas van het in Dordrecht gevestigde bedrijf.

Nieuwe CEO voor Riwal

De vorige CEO van Riwal, Norty Turner, legde zijn functie in oktober 2018 neer. Hij stond op dat moment 6,5 jaar aan het roer. Ruim een half jaar later, in mei 2019, werd bekend dat Turner aan de slag ging bij de Amerikaanse verhuurgigant United Rentals.

Torres komt uit de eigen Riwal-stal. Hij kwam in 2012 bij het bedrijf binnen als regionaal directeur, en promoveerde in 2015 tot COO. Hij heeft 25 jaar leidinggevende ervaring in de verhuursector. Volgens Riwal heeft Torres de afgelopen jaren een belangrijke bijdrage geleverd aan de internationale groei van het bedrijf.

Bekijk HIER meer nieuwsberichten over Riwal.

 

Reageer op dit artikel