nieuws

Demarec tools op nieuwe website

Ondernemen

Demarec tools op nieuwe website

Demarec heeft een nieuwe website gelanceerd: www.demarecproducts.com. Hier worden alle nieuwe producten van de leverancier van uitrustingsstukken gepresenteerd. Eén van de nieuwe functionaliteiten is het bekijken van tools in 360 graden.

Door de producten in 360 graden te bekijken, kan de gebruiker volgens Demarec goed ervaren hoe de Demarec tools er in het echt uit zien. Met productvideo’s brengt Demarec de tools ‘tot leven’. 

De nieuwe website maakt het voor de bezoeker ook mogelijk om reviews achter te laten. Gebruikers kunnen hun ervaring met de producten van Demarec delen met andere bezoekers van de site. 

Ook is het mogelijk om direct een offerte aan te vragen. De bezoeker wordt gevraagd een aantal gegevens achter te laten voor een offerte op maat. 

Nieuwe Demarec tools

Demarec heeft in de afgelopen periode diverse nieuwe producten geïntroduceerd. Zo zijn recent de nieuwe generatie DXS-schrootscharen, met de gepatenteerde DemaPower 2.0 cilindertechniek, op de markt gebracht. Ook heeft Demarec nieuwe hydaulische sloophamers, freeswielen, betonfrezen, breekbakken en zeefbakken gelanceerd. 

Reageer op dit artikel