nieuws

Maru Systems start inruilactie om De Groene Aggregaat op de kaart te zetten

Ondernemen

Maru Systems start inruilactie om De Groene Aggregaat op de kaart te zetten

Maru Systems, leverancier van hybride aggregaten, is een actie gestart waarmee dieselaggregaten met een forse korting kunnen worden ingeruild voor een Groen Aggregaat. Een hybride aggregaat realiseert een forse besparing op fossiele brandstoffen en reductie van de CO2-uitstoot, aldus de leverancier.

Volgens Maru Systems is De Groene Aggregaat een duurzaam alternatief. De benodigde stroom wordt zoveel mogelijk opgewekt met behulp van zonnepanelen. Het hybride aggregaat gebruikt enkel diesel als de lithium batterijen leeg beginnen te raken of als tijdelijk heel veel capaciteit nodig is. Maru Systems stelt dat De Groene Aggregaat daardoor 60 tot 95% minder diesel verbruikt en de CO2-reductie navenant is. Door lagere operationele kosten is de investering snel terugverdient, aldus de leverancier.

‘De Groene Aggregaat is duurzaam, zuinig, stil en schoon alternatief’

Met de inruilactie wil Maru Systems De Groene Aggregaat op de kaart zetten als een hybride, duurzaam, zuinig, stil en schoon alternatief voor dieselaggregaten. Wie overweegt zijn dieselaggregaat in te ruilen kan op de site informatie invullen over onder andere het merk, het bouwjaar en het aantal draaiuren van het aggregaat én het gewenste vermogen van het nieuwe hybride aggregaat. Aan de hand van die gegevens doet Maru Systems een inruilvoorstel.

Twee keer per week de gratis nieuwsbrief van BouwMachines ontvangen? Schrijf u hier in.

Reageer op dit artikel