nieuws

Testboek BouwMachines nu in de losse verkoop

Ondernemen

Testboek BouwMachines nu in de losse verkoop

Het BouwMachines Testboek 2018-2019 is vanaf nu verkrijgbaar in de losse verkoop. Eén exemplaar kost 14,95 euro.  Dat is inclusief btw en verzendkosten.

Het Testboek is een nieuw initiatief van BouwMachines. Afgelopen vrijdag viel de eerste uitgave bij alle abonnees in de bus. In het Testboek worden zestien machines van vijftien verschillende merken uitgebreid beschreven.

Veel bekende merken

Veel bekende merken zijn in het boek vertegenwoordigd. Getest zijn machines van: Caterpillar, Doosan, Hitachi, Hooby, JCB, Knikmops, Komatsu, Kubota, Liebherr, Manitou, Merlo, New Holland, Takeuchi, Volvo en Yanmar. Compact Rent laat in het boek zijn licht schijnen over de verhuurmarkt.

BouwMachines gaat van het Testboek een jaarlijkse traditie maken.

Bestel hier het boek

Bestellen van het boek kan HIER.

Lees HIER diverse artikelen uit het testboek.

 

 

 

Reageer op dit artikel