nieuws

30 meter Merlo verreiker voor Biemond & Lems Verhuur

Ondernemen

30 meter Merlo verreiker voor Biemond & Lems Verhuur

Biemond & Lems Verhuur in Heerjansdam hebben hun tweede Merlo Roto 40.30MCSS verreiker geleverd gekregen door Verreikercentrum Midden Nederland. In verband met de behoefte aan lengte is gekozen voor de Roto 40.30MCSS.

De nieuw geleverde, continu roterende Merlo Roto 40.30 MCSS verreiker wordt aangedreven door een de Tier 4 final Iveco NEF 4-cilindermotor. Die levert 129 kW/176 pk.

Eco Power Drive standaard

Biemond & Lems Verhuur in Heerjansdam hebben hun tweede Merlo Roto 40.30MCSS verreiker geleverd gekregen door Verreikercentrum Midden Nederland. In verband met de behoefte aan lengte is gekozen voor de Roto 40.30MCSS.

De verreiker is door Verreikercentrum Midden Nederland geleverd en TCVT-gekeurd als verreiker, hoogwerker en als mobiele kraan.

Alle Roto’s van Merlo zijn standaard uitgerust met EPD ( Eco Power Drive). Dit bestuurt automatisch de hydrostaat en de dieselmotor via de EPD control unit, die geplaatst is tussen de injectiepomp en het gaspedaal. De bestuurder bepaalt de snelheid, waarna het systeem een toerental kiest dat bij de vooraf ingestelde snelheid ideaal is. Dit bespaart energie en verlaagt het verbruik. De bestuurder heeft een potentiometer waarmee hij handmatig het toerental van de motor kan instellen.

Lier met 4 ton capaciteit

De verreiker is door Verreikercentrum Midden Nederland geleverd en TCVT-gekeurd als verreiker, hoogwerker en als mobiele kraan. Biemond en Lems kozen als extra aanbouwdelen voor een lier met 4.000 kg capaciteit, een FEM vorkenbord en gegalvaniseerde telejib. Ook is de machine uitgerust met een overdrukunit en airconditioning.

De machine wordt zowel voor losse dagen als voor langere tijd verhuurd met machinist voor allerhande hijs-, hef- en hoogwerkerwerkzaamheden.

Meer nieuws over Machines huren

Reageer op dit artikel