nieuws

Riwal benoemt Søren Rosenkrands als Chief Business Development Officer

Ondernemen

Riwal heeft Søren Rosenkrands aangesteld als Chief Business Development Officer (CBDO), een nieuwe functie binnen het bedrijf. In de functie van CBDO zal Rosenkrands zich concentreren op fusie- en overnamekansen.

Riwal benoemt Søren Rosenkrands als Chief Business Development Officer

Riwal, verhuurder van hoogwerkers en verreikers, wil groeien. Om de groeidoelstellingen te behalen is de nieuwe functie van Chief Business Development Officer binnen het bedrijf geschapen. Rosenkrands gaat zich binnen deze functie richten op fusies en overnames.

Søren Rosenkrands beschikt over een kleine 30 jaar ervaring in de branche. Sinds 2001 bekleedt hij sleutelposities binnen het bedrijf, het meest recent als COO Technical. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor de integratie in de groep van het Duitse AFI GmbH, de recente overname door Riwal.

Søren Rosenkrands rapporteert aan Norty Turner, CEO, en zal zijn positie in het Executive Management Team vanuit het hoofdkantoor in Dordrecht voortzetten.

Internationaal marktbereik Riwal verder uitbouwen

Norty Turner: ‘Søren’ heeft een schat aan verhuurervaring binnen onze sector en een breed netwerk. Daarmee zal hij een sleutelrol spelen bij het verkennen van de mogelijkheden met potentiële partners om ons internationale marktbereik verder uit te bouwen.”

Reageer op dit artikel