nieuws

Virtueel kijkje in de cabine bij Renault Trucks

Ondernemen

Om potentiële kopers een beter beeld te kunnen geven van het voertuig komt Renault Trucks nu met 360 graden video’s en een Virtual Reality-applicatie. Bezoekers van de online webshop kunnen zo een virtueel kijkje nemen in de cabine van de Renault Trucks T High en er zijn verschillende details in de cabine uitgelicht.

Virtueel kijkje in de cabine bij Renault Trucks

Renault Trucks zet je virtueel in de cabine van hun trucks in de webshop. Met je smartphone en cardbord of Virtual Reality-bril moet je je in de cabine van een nieuwe truck wanen.

Proefrit aanvragen

Bijzonder is dat de beelden van de binnenkant superscherp zijn en voorzien van een interactieve laag. In die laag krijg je middels tekst, beeld, animatie en video toelichting op de features en opties. ‘De 360 graden videobeelden maken het voor een potentiële koper makkelijker om zich goed op de truck te kunnen oriënteren en een goed beeld te krijgen van de cabine. Bovendien kan er ook een proefrit worden aangevraagd’, zegt verkoopdirecteur van Renault Trucks Maarten Broens.

Modellen die nu online te bestellen zijn bij Renault Trucks:

  • Om potentiële kopers een beter beeld te kunnen geven van het voertuig komt Renault Trucks nu met 360 graden video en een Virtual Reality-applicatie. Bezoekers van de onlinje webshop kunnen een kijkje nemen in de cabine van de Renault Trucks T High en er zijn verschillende details in de cabine uitgelicht. T-Drive 4×2 trekker met 430 of 460 pk
  •  T High Sleeper Cab 4×2 trekker met 480 pk
  •  T 6×2 voorloopas trekker met 460 pk
  •  D 12 of 19-tons bakwagen
Reageer op dit artikel