nieuws

Het Nieuwe Draaien lanceert nieuwe website

Ondernemen

Green Deal Het Nieuwe Draaien heeft een nieuwe website gelanceerd. Op de site vind je alle mogelijke informatie over brandstofefficiënt werken, inclusief tips om zelf het brandstofverbruik terug te dringen.

Het Nieuwe Draaien lanceert nieuwe website

Naast algemene informatie over Het Nieuwe Draaien vind je op de vernieuwde website onder meer doelstellingen en behaalde duurzame resultaten.

De Green Deal is een samenwerkingsverband waarin 30 partners werken aan CO2-reductie door mobiele werktuigen. De nieuwe website geeft inzicht in de afgesproken duurzaamheidsambities van de partners. Daarnaast is het een platform voor promotie van de behaalde duurzame resultaten door de partners over het afgelopen jaar.

Trainingen voor Het Nieuwe Draaien

‘Ook zijn er bijvoorbeeld doelgroepspecifieke trainingen ontwikkeld voor grondverzet, landbouw en de groensector. Deze trainingen stimuleren brandstofefficiënt werken met mobiele werktuigen. Machinisten en chauffeurs kunnen hiermee gemiddeld 5-10% brandstof besparen’, zegt partner BMWT.

Verder vind je op de website:

  • Op de website van Green Deal Het Nieuwe Draaien vind je onder meer tips hoe je zelf het brandstofverbruik terug kunt dringen.

    Op de website van Green Deal Het Nieuwe Draaien vind je onder meer tips hoe je zelf het brandstofverbruik terug kunt dringen.

    Concrete tips over hoe u Het Nieuwe Draaien kunt toepassen binnen uw bedrijf

  • Overzicht van erkende trainers en opleiders
  • Informatie over de aangesloten partners
  • Algemene informatie over brandstofefficiënt draaien
  • Laatste nieuws over verschoning van mobiele werktuigen, toepassing van alternatieve brandstoffen en trainingen.
Reageer op dit artikel