nieuws

Staad Rental breidt uit met Doosan en Bobcat

Ondernemen

Staad Rental heeft zijn verhuurvloot uitgebreid met een arsenaal aan machines van Doosan en Bobcat. Aan de vloot toegevoegd zijn de graafmachines DX140W-5, DX225LC-5, DX340LC-5 SLR en DX490LC-5. De Bobcat schranklader is een S450.

Staad Rental breidt uit met Doosan en Bobcat

De verhuurvloot van Staad Rental heeft een fikse versterking gekregen. Met 4 graafmachines van Doosan en de Bobcat schranklader is de vloot op volle oorlogssterkte.

De Doosan DX140W-5 mobiele graafmachine is de meest gangbare machine in het mobiele klassement. De DX140W-5 is voorzien van maaikorffunctie. Voor het reguliere rupswerk werd geïnvesteerd in een 23-tons Doosan DX225LC-5 rups graafmachine.

Zware jongens bij Staad Rental

Wie behoefte heeft aan zware jongens, wordt bediend met de 42 ton zware Doosan DX340LC5 Semi Long Reach. Deze is voorzien van een giek met 14 meter bereik. Voor de zwaardere taken levert de verhuurder een Doosan DX490LC-5 met een bedrijfsgewicht van 51,5 ton beschikbaar, voorzien van Freshfilter overdrukvoorbereiding. De DX225LC-5, DX340LC-5 SLR en DX490LC-5 rupsgraafmachines zijn voorzien van Trimble 3D GPS-voorbereiding.

Om ook klanten in de overslag te kunnen bedienen biedt Staad Rental er een Bobcat S450 schranklader met dichte cabine en airco aan het machinepark toegevoegd.

 

Foto's

Reageer op dit artikel