nieuws

Cat tablet speciaal voor de bouw

Ondernemen

Caterpillar komt met een tablet voor de bouw. De Cat tablet T20 beschikt over 4G LTE-verbinding en Windows 10, en is speciaal ontwikkeld om in de zwaarst mogelijke omstandigheden te blijven werken.

Cat tablet speciaal voor de bouw

De introductie van de Cat tablet volgt op de introductie van de speciale Cat smartphones vorige maand.

De Cat T20 is IP68 stof-, zand en waterproof en tot dertig minuten waterdicht op een diepte van een meter. Dankzij de militaire MIL SPEC 810G-standaard overleeft de tablet een val van 1,80 meter op harde ondergrond, belooft Cat. De Cat T20 is gemaakt om zelfs in de slechtste weersomstandigheden en bij zeer hoge of lage temperaturen en luchtdruk uitstekend te blijven presteren.

Caterpillar komt met een tablet voor de bouw. De Cat tablet T20 beschikt over 4G LTE-verbinding en Windows 10, en is speciaal ontwikkeld om in de zwaarst mogelijke omstandigheden te blijven werken.‘Met de Cat T20 voorzien we in de behoefte een robuuste tablet die in elke werksituatie en weertype gebruikt kan worden’, zegt Peter Stephens, de CEO van de Bullitt Group, de wereldwijde licentiehouder voor mobiele telefoons van Caterpillar. ‘Onze klanten werken in de bouw, industrie, logistiek en transport, waar een duidelijke wens bestaat voor zo’n soort tablet.’

De Cat T20 is vanaf vandaag verkrijgbaar op de website van Cat phones en bij diverse geselecteerde verkooppunten en kost €649.

Reageer op dit artikel