nieuws

ATG Tire-app biedt alles over banden

Ondernemen

ATG lanceert een gratis app voor banden: de ATG Tire-app. Met deze app kun je het hele assortiment van Alliance, Galaxy en Primex bekijken en heb je toegang tot allerlei technische informatie over de banden.

ATG Tire-app biedt alles over banden

In de ATG Tire-app vind je het complete productassortiment van ATG. Niet alleen de beschikbare banden van Alliance, Galaxy en Primex, maar ook technische gegevens. Zoals welke band het meest geschikt is voor jouw werk. Of welke bandenspanning bij een bepaalde belasting hoort.

Belastingstabel in ATG Tire-app

In de Tire-app kun je zoeken naar de juiste band op maat, toepassing, segment of ontwerp. Door op de knop voor draagvermogen te drukken, kun je de volledige belastingstabel bekijken. De informatie is ook offline beschikbaar. Verder kun je banden aan een verlanglijst toevoegen, of per e-mail doorsturen.

De mobiele app is gratis beschikbaar via Google Play en de iTunes Store.

Reageer op dit artikel