nieuws

Directiewisseling bij Kemp Groep en Hans van Driel

Ondernemen

Er heeft een directiewisseling plaatsgevonden bij de Kemp Groep en Hans van Driel B.V. Ben Kemp gaat zich focussen op de nieuw opgerichte Reesink Construction Equipment tak in België en maakt zo plaats voor drie nieuwe directeuren in Nederland.

Directiewisseling bij Kemp Groep en Hans van Driel

De directiewisseling bij Kemp Groep en Hans van Driel houdt in dat Arthur Plomp als directeur leiding gaat geven aan Hans van Driel B.V. in Tiel, Ommen en Valkenburg. Folkert Smeets is vanaf 1 september de directeur van de Barend Kemp B.V. en Huur & Stuur B.V. met vestigingen in De Meern en Bergschenhoek. Frank Frijlink zal voortaan de functie van directeur Reesink Construction Equipment in Nederland gaan bekleden.

De directiewisseling bij Kemp Groep en Hans van Driel kreeg een feestelijk tintje.

Officieel gepresenteerd

Onder toeziend oog van familie, vrienden en medewerkers van Kemp, Hans van Driel en Kemp Hamme werd op 1 september in Restaurant De Markies in Woerden de nieuwe directie officieel gepresenteerd. Helga van Leur, voormalig weervrouw van RTL, presenteerde de avond en nam in een interviewvorm de nieuwe directie en Ben Kemp met openhartige en scherpe vragen flink onder vuur. Ben Kemp overhandigde door middel van een bronzen beeld symbolisch het vertrouwen in de nieuwe directie.

Reageer op dit artikel