artikel

Materieelsector klaar voor de TKD

Ondernemen

Materieelsector klaar voor de TKD

De materieelsector werkt al maandenlang toe naar de TKD, van 31 mei tot en met 2 juni in Almere. De beursorganisatie verwacht een recordaantal van bijna 200 exposanten. Uiteraard is op het 10 hectare grote terrein volop gelegenheid om zelf te draaien op de aanwezige machines.

Ook BouwMachines is natuurlijk aanwezig op de TKD. Bent u al abonnee? Dan hebben we voor u een goodiebag klaarliggen. Meld u bij onze stand (kavel 80) en ontvang de gratis BouwMachines Shopper* met daarin onder andere een BouwMachines-thermobeker*.

Bent u nog geen abonnee op ons vakblad? Profiteer dan van de introductie-aanbieding: een jaar lang BouwMachines voor 99 euro. Nieuwe abonnees ontvangen naast een gratis goodiebag* de meest recente, extra dikke, editie van BouwMachines.

*Zolang de voorraad strekt

Raad & win op TKD: herkent u de machines?

In onze stand hebben wij vier verschillende miniaturen van machines voor u ‘verstopt’ in een blackbox. Kunt u raden welke het zijn? Bent u de absolute kenner? Wij dagen u graag uit. Deelnemers ontvangen de gratis nieuwsbrief van BouwMachines en maken kans op een Sonos PLAY: 1 of één van de mooie dagprijzen, beschikbaar gesteld door JCB.

We zien u graag op kavel 80! Bezoekers van de TKD kunnen zich hier registeren.

Wil je alvast in de stemming komen voor de TKD? Kijk hier naar een video-impressie van de beurs in 2016.

Reageer op dit artikel