nieuws

Verhuurbedrijf Siesling koopt vijf hoogwerkers bij Kwak

Materieel

Verhuurbedrijf Siesling koopt vijf hoogwerkers bij Kwak

Siesling heeft vijf hoogwerkers gekocht bij Kwak Hoogwerker Centrum. De keuze van het verhuurbedrijf uit Eelde viel op vier autohoogwerkers en een spin/rupshoogwerker van Ruthmann.

Peter van der Veen, commercieel adviseur hoogwerkers bij Siesling, zocht naar nieuwe opties om het hoogwerkerpark van Siesling uit te breiden. ‘We hebben al eerder enkele Ruthmann-hoogwerkers afgenomen, maar daarvóór richtten wij ons op een andere leverancier. De relatie met Kwak Hoogwerker Centrum is echter al jarenlang goed, dus toen we wilden uitbreiden met machines die een hogere reikwijdte hebben en meer kilo’s aankunnen, was Kwak voor ons toch de partij om mee te praten.’

Vier autohoogwerkers en een spin/rupshoogwerker

De verhuurvloot van Siesling is nu onder meer uitgebreid met twee Ruthmann TBR 250 autohoogwerkers, met een werkhoogte van 24,5 meter, een zijdelingse reikwijdte van 16,5 meter (100 kg) en een hefcapaciteit van 230 kg. De machine mag met een B/3 rijbewijs de weg op.

Daarnaast heeft Siesling nieuwe telgen van Ruthmann opgenomen, waaronder de T 510HF autohoogwerker, met een werkhoogte van 51 meter, een zijdelingse reikwijdte van 33 meter en een hefcapaciteit van 600 kg. De hoogwerker kan 500 graden draaien en de werkbak(korf) 440 graden.

Verder werd een Ruthmann High Flex T 750 HF autohoogwerker gekocht. Deze machine heeft een werkhoogte van 75 meter, een maximaal werkbereik van 41 meter en een hefvermogen van 600 kg (320 kg op 75 meter).

Tot slot kocht Siesling ook een Ruthmann Bluelift SA 31. Dit is een spin/rupshoogwerker met een werkhoogte van 31 meter, een reikwijdte van 17, 3 meter (bij 120 kg) en een hefcapaciteit van 250 kg.

LEES HIER meer over verticaal transport

 

 

Reageer op dit artikel