nieuws

Nieuw uiterlijk voor Hyundai machines uit de A-serie

Materieel

Nieuw uiterlijk voor Hyundai machines uit de A-serie

Hyundai Construction Equipment Europe (HCEE) heeft het nieuwe uiterlijk onthuld voor de machines uit de A-serie. Het traditionele geel van de arm en giek van de graafmachines en wielladers is bij de A-serie vervangen door grijs-groen, identiek aan de kleur van de onderwagen.

Met het nieuwe kleurenschema zijn de Hyundai-machines uit de A-serie, die allemaal voldoen aan de Stage V uitstootnorm, volgens HCEE direct herkenbaar in het veld. HCEE verwacht dat het aanpassen van de kleuren een sterk effect zal hebben op het merk. ‘Het nieuwe uiterlijk zal zorgen voor een versterking van de merkidentiteit. Door de machines sterker te onderscheiden van de machines van concurrerende merken, kan Hyundai Construction Equipment zijn aanwezigheid binnen de Europese markt versterken’, aldus HCEE in een verklaring.

Tekst gaat verder onder de foto.

Nieuw uiterlijk voor Hyundai machines uit de A-serie

Rechts de Hyundai HL960 uit de A-serie met de nieuwe look, links zijn voorganger.

Ook nieuw Hyundai logo voor machines uit A-serie

De donkerder tinten op de arm en giek resulteren volgens HCEE ook in minder zichtbaarheid van natuurlijke verkleuring onder invloed van olie, vuil en vet.
Behalve dat de arm en giek worden uitgevoerd in grijs-groen, wordt ook de kleur van het Hyundai-logo veranderd. De letters worden wit en vetgedrukt. Ook dit moet bijdragen aan een verbeterde zichtbaarheid van het merk.

De nieuwe kleuren worden met onmiddellijke ingang toegepast op de machines uit de A-serie.

Bekijk hier het BouwMachines Merkdossier over Hyundai. 

Reageer op dit artikel