nieuws

Boels Rental koopt 445 machines bij JCB

Materieel

Boels Rental koopt 445 machines bij JCB
V.l.n.r JCB Major Accounts Director voor België en Nederland René Wetzels, Boels Rental Director of Fleet Operations Guy Cremer, JCB Group Managing Director Global Major Accounts Yvette Henshall-Bell, Boels Rental Technical Manager John Smeets, JCB Managing Director Global Major Accounts Claudio Fiorentini, Boels UK Commercial Director Jim Field and Boels Rental Product Development Manager Volker Blome.

Boels Rental heeft een grote order geplaatst bij JCB. Het bedrijf heeft 445 machines besteld, waaronder verrreikers, midi- en minigraafmachines. De deal is goed voor 26 miljoen pond (29 miljoen euro).

Boels Rental kocht in het verleden al vaker machines bij JCB, maar plaatste nog niet eerder zo’n grote order. In de afgelopen jaren schafte Boels bij de Engelse machinebouwer in totaal meer dan 2.000 machines aan. De 445 machines zullen hun weg vinden naar vestigingen van Boels in Nederland, België, Duitsland, Polen, Slowakije, Oostenrijk en Italië.

445 machines, waaronder verreikers, midi- en minigraafmachines

Boels bestelde bij JCB verreikers in de range van 525-60 tot 540V-I80, 55Z en 86C midigraafmachines en nog een aantal minigraafmachines. De machines zijn voorzien van het JCB LiveLink Telematics monitoringsysteem. Met dit systeem kan Boels Rental, maar ook haar klanten, de machines volgen via een online portal. Het systeem maakt melding van geplande services en laat waarschuwingen uitgaan om ervoor te zorgen dat de uitvaltijd van de machine tot een minimum beperkt wordt.

‘Boels Rental vertrouwt op de kwaliteit van onze machines’

Yvette Henshall-Bell, managing director Global Major Accounts bij de JCB Group: ‘We zijn verheugd met deze order van één van Europa’s toonaangevende verhuurbedrijven. We hechten veel waarde aan het opbouwen van sterke lange termijn relaties en het begrijpen van de behoeften van onze klanten. Boels Rental is een goed voorbeeld van hoe dit werkt. Ze vertrouwen op de kwaliteit van onze machines en willen graag meegaan met de tijd door te investeren in ons LiveLink-telematicasysteem. We zijn er trots op dat we de afgelopen jaren meer dan 2.000 machines hebben geleverd aan de Europese vloot van Boels Rental.’

Guy Cremer, director Fleet Operations bij Boels Rental,: ‘Boels Rental is uitgegroeid tot één van Europa’s grootste verhuurbedrijven. JCB heeft door de jaren heen veel begrip getoond voor onze branche en producten op maat ontwikkeld voor de verhuursector. Onze klanten houden van JCB-machines vanwege hun betrouwbaarheid en innovatieve karakter en ik ben er zeker van dat de LiveLink-telematica nog meer waarde zal toevoegen.’

Bekijk hier het BouwMachines merkdossier over JCB.

 

Reageer op dit artikel