nieuws

6 keer Doosan voor Loonbedrijf Entjes 

Materieel

6 keer Doosan voor Loonbedrijf Entjes 

Loonbedrijf Entjes in Slochteren heeft geïnvesteerd in 6 nieuwe Doosan rupsgraafmachines. Het betreft 6 machines in de heavy duty range, met veel klantspecifieke wensen.  

Loonbedrijf Entjes kocht twee Multi Reach rupsgraafmachines met 15,5 meter bereik; een DX340LC-5 Multi-Reach en een DX300LC-5 Multi-Reach. Verder schafte het bedrijf een DX300LC-5 met extra ballast aan en nog drie DX255LC-5’s met 1.500 kilogram extra ballast.

De drie Doosan DX255LC-5 rupsgraafmachines zijn voorzien van onder andere een nieuwe brede graafbak SS051-210, een hydraulische snelwissel CW40, een complete overdrukunit V3 en een kettingkist op de onderwagen. Alle machines voldoen aan de Stage V emissienorm.

Loonbedrijf Entjes vervangt 10 jaar oude Doosan graafmachines

De zes nieuwe Doosan machines vervangen bij Loonbedrijf Entjes acht Doosan machines van zo’n 10 jaar oud, met 15.000 tot 18.000 draaiuren. Doosan-importeur Anema Arum wil alle nieuwe machines voor het einde van het jaar geleverd hebben.

Bekijk hier het BouwMachines Merkdossier over Doosan. 

Reageer op dit artikel