nieuws

Wegenbouwer Hanenberg koopt zeven nieuwe Giant wielladers

Materieel

Wegenbouwer Hanenberg koopt zeven nieuwe Giant wielladers

Hanenberg Wegenbouw heeft geïnvesteerd in zeven nieuwe Giant wielladers. Het bedrijf was op zoek naar ‘multifunctionele werkpaarden’, zegt directeur John van den Hanenberg. De machines worden onder meer ingezet om zand, gipsblokken en betonnen elementen bij te rijden, zandbanen te maken, en banden te stellen of op te ruimen.

Hanenberg werkt hoofdzakelijk in de regio rond Eindhoven, Nijmegen en Den Bosch. Het bedrijf houdt zich bezig met onder meer grondwerk, bestratingen en asfaltverhardingen.

Een volle pallet stenen tillen en verrijden

‘Voor het zware werk waren wij op zoek naar een machine die een volle pallet stenen kan tillen en verrijden en ook op een aanhanger vervoerd kan worden’, aldus Van den Hanenberg.

Uiteindelijk koos Hanenberg voor drie Giants V452T X-TRA.  Daarnaast werden ook vier kleinere Giants aangeschaft van het type D332SWT X-TRA.

Hanenberg wil voor zijn mensen een goede werkplek

‘Tijdens de demonstratie van de V452T X-TRA werden we niet alleen verrast door de prestaties, maar ook door de ergonomie en het comfort in de machine. Er wordt dagelijks en door verschillende vaklieden met de machines gewerkt. Dan is het belangrijk dat iedereen de werkzaamheden goed en veilig kan uitvoeren. Dat begint met een goede werkplek’, aldus Van den Hanenberg.

BEKIJK HIER het BouwMachines Merkdossier over Giant.

 

Reageer op dit artikel