nieuws

Van Wieren Special breidt vloot uit met Volvo FH500

Materieel

Van Wieren Special breidt vloot uit met Volvo FH500

Van Wieren Special in Emmeloord, actief in zwaar, exceptioneel en speciaal transport, heeft een Volvo FH500 met gestuurde voorloopas aan de vloot toegevoegd.

De nieuwe Volvo heeft onder andere een Globetrotter XL cabine, standaard I-Parkcool en alle nodige veiligheidssystemen. ‘De combinatie van Volvo met haar grote comfort en hoge veiligheidsniveau en de betrokkenheid van de mensen van leverancier Nijwa Zwolle zorgt ervoor dat we al ruim 35 jaar samenwerken’, geeft Richard de Graaf, directeur van Van Wieren Special, aan.

Van Wieren Special

Naast het vervoeren en distribueren van zelfrijdende machines tot een gewicht van 100 ton rijdt Van Wieren Special onder andere ook met onderdelen voor windmolenparken, gasturbines en pijpleidingen. Het wagenpark van Van Wieren bestaat uit een groot aantal trekkende krachtpatsers in meerdere varianten, zoals 4×2, 6×4, 8×4, 10×4 trekkers en onder andere 8×2 kraanwagens. De Volvo FH500 trekker is een uitbreiding van het wagenpark.

Reageer op dit artikel