nieuws

‘Buurman’ De Rycke koopt 21 nieuwe machines bij Hyundai

Materieel

‘Buurman’ De Rycke koopt 21 nieuwe machines bij Hyundai

De Belgische materieelverhuurder De Rycke Verhuur voegt 21 nieuwe Hyundai-machines toe aan de vloot. Het gaat om zestien graafmachines en vijf schrankladers. Het toeval wil dat de nieuwste vestiging van De Rycke pal naast het Europese hoofdkantoor van Hyundai ligt, in het Vlaamse Tessenderlo.

De Rycke Verhuur is met drieduizend machines een van de grootste materieelverhuurbedrijven van België. De machines werden aangekocht via Hyundai-dealer HMB.

De Rycke koos voor vijf 23,5-tons rupsgraafmachines (HX235LCR), vijf 22-tons rupsgravers (HX220L), twee 38-tons rupsen (HX380L), twee 5,5-tons mobiele graafmachines (HW55-9A), twee 14-tons bandenkranen (HW140) en vijf schrankladers (HSL650-7a).

Hyundai’s komen via De Rycke nu bij nieuwe klantgroepen

Nico De Smit van Hyundai-dealer HMB is verheugd over de transactie: ‘De Rycke Verhuur organiseert dagelijks gratis demo’s. Onze machines komen op deze manier bij klanten die we anders moeilijk kunnen bereiken.’

Peter De Rycke van het verhuurbedrijf hint inmiddels op vervolgorders bij Hyundai. ‘Wij werken continu aan de vernieuwing van onze vloot. Ik kijk al uit naar het vervolgverhaal.’

Op de foto boven aan dit artikel staat De Smit rechts op de foto, Peter De Rycke staat links.

LEES OOK: Hyundai klaar  voor de aanval; nieuwbouw België uitvalsbasis voor Europese groei.

 

Reageer op dit artikel