nieuws

Volvo FH500 10×4 kipper voor Bert Rikkers

Materieel

Volvo FH500 10×4 kipper voor Bert Rikkers

Bert Rikkers uit Hardinxveld- Giessendam heeft een Volvo FH500 10×4 asfaltkipper in bedrijf genomen. Met twee 10-tons voorassen en een 27-tons tridem asopstelling heeft deze Volvo 47 ton GVW op het kenteken. Het tridemstel is technisch overigens goed voor 43 ton, waardoor er veel technische reserve aanwezig is.

De Volvo is voorzien van Volvo Dynamic Steering voor eenvoudig en licht manoeuvreren. Verder is er speciale G2-luchtvering waardoor er geen aanpassingen nodig waren aan de achterzijde voor het lossen voor de asfalteermachine.

De opbouw werd verzorgd door Ruizeveld in ’s-Gravendeel. Volvo Truck Center Gorkum leverde de Volvo-truck.

Lees HIER meer over Volvo Trucks.

 

Reageer op dit artikel